Rastlek o fritid Sverige

Frakt- och produktfakta

Rastlek o Fritids frakt- och installationskostnad –

avstånd tur och retur från Örebro

MULTIRINK

                                   frakt-multirink-18-1

FRAKTALTERNATIV –

GAGARINK, Carpetball och KingPingis

1. Rastlek o Fritid ordnar med frakten – kunden installerar på egen hand.

Vi har avtal med Fraktjakt och använder deras kontaktnät, DHL, Schenker mfl, för frakt när kund vill göra installationen själv. För två personer tar det 1-2 h att installera gagarinken. Skruvdragare, hylsnyckel/skiftnyckel och hammare är de verktyg som behövs, allt mtrl ingår.

2. Rastlek o Fritid fraktar och installerar produkten mot nedanstående kostnad

GAGARINK, Carpetball och KingPingis

frakt-gagarink-18-1

RASTLÅDA

Fraktkostnad ges mot förfrågan

BOLLAR

Vi använder PostNord och DHL som fraktbolag. Vi letar det billigaste för kunden varje gång.

Man kan välja att hämta sitt paket hos ombud (lite billigare) eller få paketet utkört. Skriv i beställningen vilket alternativ som önskas. Väljs inget alternativ får du det utkört.

VIRKESFAKTA:

Tryckimpregnerad trallbräda:  Virke med träskyddsklass AB innebär att det är avsett för användning ovan mark. Tryckimpregnering är en metod där man pressar in bekämpningsmedel i träet för att motverka röta, detta gör att det behandlade virket får en grön nyans. Allt vårt tryckimpregnerade virke är tryckimpregnerat enligt Nordiska Träskyddsrådets (NTR) regelverk. Miljömärkning: Sundahus B. Virket kommer från Norden.

MILJÖVÄNLIGASTE ALTERNATIVET är Thermowood Furutrall: Värmebehandlad trall innebär att träet värms upp i en syrefri atmosfär i slutet kärl till en temperatur på mellan 180-240° C i 10-40 timmar. Träets kemi förändras vid behandlingen och medför att skyddseffekten mot röta förbättras vilket gör att det inte behöver behandlas med någon ytbehandling för att behålla dess rötskyddseffekt. Virket får i och med detta en brunaktig färg som övergår till en gråaktig ton med tiden. Thermowood kan oljas för att bevara ursprungsfärgen. Miljömärkning: 100% PEFC Certified. Virket kommer från Norden.

Produktfakta

Produktfakta Multirink

Då multirinkarna är gjorda i tryckimpregnerat virke kan det vara bra att kolla till bultarna ett antal veckor efter installationen och se efter om de behöver efterdras lite.
Produktfakta Gagarink

Produktblad Gagarink

Då gagarinkarna är gjorda i tryckimpregnerat virke kan det vara bra att kolla till bultarna ett antal veckor efter installationen och se efter om de behöver efterdras lite.
 Produktfakta Rastlåda

Produktfakta Rastlådor

 

Köparen står för kostnaden av underhåll och reparationer av de produkter som inhandlats från Rastlek o Fritid Sverige. Det gäller normalt slitage och ev. skadegörelse av produkterna.
Rastlek o Fritid Sverige står för kostnaden av underhåll/reparation som behövs pga tillverkning/installation utförd av Rastlek o Fritid Sverige.