Push träningspuckar

PUSH är ett redskap för såväl motionärer, elitidrottare, lagcoacher och PT att använda sig av för att göra träningen mer utmanande och underhållande.
Skapar utmanande aktiviteter, tävlingar och tester speciellt anpassade efter dig och dina förutsättningar.

Träningspuckarna i skolan

Fler filmer

PUSH PUCKAR

Pris för 1 set: 3,395.00 kr ex. moms Beställ här

Pris för 2 set: 3,195.00 kr/set ex. moms

Pris för 3 set eller fler: 2,795.00 kr ex. moms

Ingår i ett set:

  • Fyra stycken PUSH träningspuckar
  • Förvaringsbag
  • Fyra stycken remmar per set
  • Fri frakt

SKOLA

Med PUSH träningspuckar skapar skolor fler möjligheter till ökad rörelse och kreativare aktiviteter på tex rasten, idrotten och fritids. Puckarna är framtagna för att utveckla elevernas atletiska och inte minst kognitiva förmågor!

Denna form av träning är mer lekfull för barnen då de ser träningen som en spel fastän de faktiskt tränar bland annat reaktionsförmåga, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans. Det går att anpassa all aktivitet efter nivå samt att nyttja puckarna individuellt, i par och i grupper.

Puckarna kan även användas som ett digitalt lärverktyg i klassrummet för att bidra till interaktiv och stimulerande inlärning. Sätt upp puckarna på väggen eller bänkar där eleverna får arbeta i grupp och röra sig fram och släcka en puck och samtidigt ta med sig ett mattetal tillbaka till sin grupp eller varför inte en bokstav och bilda ord?

Kreativiteten är det enda som sätter gränsen men en sak är säker: Ni kommer ha kul!

LAG/KLUBB/FÖRENING

EFFEKTIVARE TRÄNING

Vill du förbättra dina egna eller dina spelares atletiska och kognitiva förmågor? PUSH träningspuckar utmanar dig som sportutövare eller coach att hela tiden utvecklas.

Ta bort de orörliga konerna från träningen och placera ut våra interaktiva puckarna där spelarna hela tiden behöver söka av vilken puck som lyser att därefter söka sig till pucken antingen med eller utan boll. Detta skapar mer matchlik träning där spelarna bland annat förbättrar sin splitvision och beslutsförmåga. Dessutom är det riktigt kul!

Skapa egna övningar och använd våra program och se utvecklingen.

GYM

NEXT LEVEL TRÄNING

PUSH träningspuckar ger dig som driver gym, gruppträning eller PT-verksamhet ännu mer dragningskraft genom att erbjuda kreativ träning som är både utmanande och rolig.

Addera puckarna till gruppträningen och se träningsglädjen när deltagarna behöver göra en burpee över ett rött ljus och en squat över det blåa ljuset för att släcka puckarna. Eller varför inte träna explosivitet, koordination, och rörlighet i ett cirkelpass genom att rigga upp puckarna på valfri plats i gymmet.

Stick ut ur mängden och behåll PT-kunder längre genom att erbjuda kreativare träning än vad dina kunder kan träna på egen hand. Nöjdare kund = fler timmar!

PUCKARNA

SKAPADE FÖR ATT HÅLLA

PUSH träningspuckar har tagits fram tillsammans med atleter som vet hur man tränar effektivt. Låt ljuset och ljudet från puckarna guida dig genom en helt ny ögonöppnande träningsform.

Konstruktionen har gått igenom omfattande testning för att hålla länge. Anpassad för både inomhus och utomhusbruk blir puckarna ett perfekt tillskott i din träning oavsett hur du väljer att använda dem.

Välj mellan 9 olika träningslägen. Anpassa färgen i ljuset från puckarna. Med över 100 olika övningar är puckarna redo för dig. Är du redo för dem?

STARTSIDA