Rastlek o fritid Sverige

Padelrink

PADELRINK

Padelrinken är till för padel/minipadel/gagapadel! Rinken är också kombinerad med Gagafotboll, så det är bara att välja aktivitet mellan dessa..

Nedan: Film med testspelande pedagoger.

I tryckimpregnerat virke

Padelrink 28 650 kr

I mer miljövänligt virke, Thermowood:

Padelrink 36 140 kr

Emellanåt är det svårt att erhålla Thermowood och då erbjuds kunden ett annat miljövänligt virke, LÄRKTRÄ. Lärkträ har en lite ljusare färg än Thermowood. Kvalitetsmässigt och funktionsmässigt är det ingen skillnad. Kunden kontaktas och erbjuds Lärkträ om Thermowood ej går att få.

Riktigt nät, bollar och 4 racket ingår i priset. Racken är strandtennisracketar för att bäst anpassa slagen till rinkens storlek.

Storleken på Padelrinken är ca 6,8 m lång och ca 3,8 m bred. Höjden är ca 1,35 m. På långsidorna kommer det vara ”åskådarplatser” i form av lådor, en sådan låda syns på drönarbilden. Grind in i rinken finns och kommer på framtida padelrinkar vara nära ett hörn på en långsida.

Reglerna liknar vanlig padel, endast några små skillnader för att anpassa till yngre spelare och rinkens storlek. Under testspelet fungerade det bra att spela både singelspel och dubbelspel.

På filmen testspelar två fritidspedagoger. På filmen och en bild har padelrinken en överliggare, som var tänkt att vara så att bollen skulle slås under den, överliggaren är numera borttagen och det blev bättre. Ny film på väg.

Nedan: Padelrink med överliggare, numera borttagen och ingår ej.padelrink1-1-med-overliggare

Nedan: Padelrink utan överliggare.

default

default

Beställ produkter